Pai

Pai købte jeg 1,5 år gammel fra Polen. Pai er en hund med meget power, intensitet og power. Det skal kontrolleres og det kræver lidt af fører. Kan man kontrollere det, så får man en hund, der vil arbejde herfra og til månen for en verbal belønning.
Pai er ukompliceret i daglig omgang, men højt kørende. Derfor er hun en hund, der hurtigt finder på kreative påfund og en hund der kræver faste rammer og regler. Hun træner til daglig lydighed og agility og er i eliteklassen i lydighed (FCI OB3). Hun er intens på banen, lægger stor energi i momenterne og elsker arbejdet! Hun er vild med alle former for belønning, og belønning med legetøj er absolut favoritten.

Pai er vant til at være med mig alle steder. På færger, i byen, til konkurrencer, til arrangementer og mere – hun er altid let og ukompliceret. Hun er enormt sød med andre hunde og fungerer rigtig fint i flok. Pai har haft 2 kuld hos mig. Et med Bonus, hvor der bare kom én hvalp og ét med Mawlch Rufus, hvor der kom 7 hvalpe.

Pais hvalpe er højt kørende og intense. De er arbejdsnarkomaner som deres mor og de kræver erfarne handlere. Hun har både hvalpe der løber agility og hvalpe der går lydighed.

Vægt: 17 kg.
Højde: 51 cm.
HD/AD: A, 0
CEA, TNS, CL, MDR1: normal/fri
Øjenlysning: fri