Bonus

Bonus måtte jeg eje – og det var kun ham jeg ville have! Han er alt det jeg ønsker i en hund! Bonus er kompakt bygget, men ikke en særligt stor hund. Jeg har aldrig haft en hund før, der er så stærk og kraftfuld. Bonus kan vende på en 25-øre og kan sætte af i et indkald så jorden ryster under ham. Alt hvad han gør, det gør han meget!
Mentalt er han moderat – ikke meget blød og ikke meget stærk. Altid samarbejdsvillig og med et fantastisk fokus. Han er intens i alt han laver og kører højt i arbejdsstress. Han kan have tendens til at blive låst mentalt hvis han kører for højt, så det er altid en balancegang hvordan jeg belønner. Han har en enormt høj genstandsinteresse.

Bonus er min favorithund på får. Har ro, moderat eye og er virkelig vedholdende. Har jeg en vanskelig opgave der skal løses, får der skal læsses eller andet, så er det Bonus jeg vælger. Han har en flot naturlig stil. Han er drivende men med fine flankeringer. Han fornemmer fint dyrene, læser dem og afstemmer tempo og pres. Han er hurtig og præcis. Han viger ikke hvis fårene presser ham og han har aldrig bidt.

Bonus har et fantastisk sind. Altid glad og altid klar på at arbejde. Komplet uproblematisk mentalitet. Fin med alle andre hunde (også fertile hanhunde) og ingen usikkerhed overfor hverken hunde eller miljø. Han er social og udadvendt – ikke reserveret! Helt cool med andre hanhunde og har aldrig problemer med fokus. Han er moderat social med mennesker – altså helt normal men ikke oversocial.
Han reagerer ikke på nye eller fremmede ting og er skudfast.

Bonus træner primært lydighed og han deltog i sit første VM, da han lige var fyldt to år. Siden da har han været udtaget til VM hvert år, og har i 2018 deltaget i sit 3. VM. Her blev han nummer 33 ud af 120 hunde, og den bedste danske hund. Bonus føler sig aldrig presset til store mesterskaber. Når han går på banen, så giver han 120% hver gang, hver dag.
Bonus har deltaget i:

DM 2015,  2016, 2017, 2018
VM 2016, 2017, 2018
NM 2017

Bonus er tilgængelig for egnede tæver, der matcher hans styrker og svagheder.
Bonus stamtavle

Højde: 53 cm.
Vægt: 21 kg.
HD, AD, OCD: A, 0 og fri
CEA: carrier
TNS, IGS, CL, MDR1: normal