Planlagte kuld

KULD PÅ VEJ FORÅR 2021

Spotting Look-at Evee/High Working BC Bonus & Kajsaligans Kommandusen/Mind the Dog Lycan

I februar kommer et spændende kuld til verden. Det her er et kuld, jeg virkelig ser frem til, da jeg selv har avlet moren og faren er min fantastiske Bonus. Dette er en gentagelse af et tidligere kuld. Kuldet er nu knapt 1,5 år og jeg er super tilfreds med dem! Det er harmoniske hunde, der fungerer rigtig godt både i hverdagen og i sport. De dyrker DcH, agility og lydighed.

Om hundene

Tæven, Spotting Look-at Eevee (DK18851/2016) er efter The Look Big-Deal Edith og Tending Feat (Kaizer). Jeg er ekstremt glad for dette kuld og alle 5 hvalpe fra kuldet har vist sig at være fantastiske arbejdskammerater i forskellige sportsgrene og samtidig skønne familiehunde. Eevee løber agility ligesom sin søster Ellie. Søster Pippi går lydighed i eliteklassen, søster Fanny går lydighed i klasse 2 og søster Chili går både DKK lydighed og DcH. Alle hundeførere er ekstremt tilfredse med deres hunde og hundene arbejder virkelig flot, uanset sportsgren. Så man kan roligt sige at det er et drømmekuld. Eevee er ejet af Charlotte Lyrskov, som til daglig træner og konkurrerer i agility med hende. Charlotte synes Eevee er så skøn en hund, at hun ønsker at lave et kuld på hende, så derfor samarbejder vi om dette kuld.

Eevee er en meget harmonisk, ustresset og ukompliceret hund. I træningen arbejder hun koncentreret og utrætteligt på at forstå og afkode forventningen til øvelserne, og tilbyder gerne selv mulige løsninger. På agilitybanen arbejder hun selvstændigt og fremadsøgende, og tager gerne selv initiativ. Hun er hurtig, men har altid hovedet med, og hun har en god springteknik. Hun elsker konkurrencer og skruer lige lidt op for energiniveauet, humøret og entusiasmen, når hun er på banen i konkurrencesituationer. Hun deltager aktivt i familiens aktiviteter om det så er storbyferier, hoteller, fodboldstævner eller familiesammenkoster, og tager alle aktiviteter og miljøer som det mest naturlige i verden og uden stress. Hun leger gerne med andre hunde, hun kender, men er ellers ikke opsøgende på andre hunde. Eevee er altid sød og social i omgangen med mennesker og hun elsker børn.

Faren til dette kuld er High Working BC Bonus (DK06129/2014). En arbejdsmaskine uden lige, med verdens bedste temperament og sind. Bonus mor er verdensmester i lydighed 2015 og Bonis far er en fantastisk hyrdehund.
Bonus er en ukompliceret hund i hverdagen. Han er med alle steder og lader sig aldrig påvirke. Han er glad for børn og andre hunde, og undgår altid konflikter. Han er enormt sød og social, og vil helst være tæt på mennesker hele tiden. Om muligt, vil han helst sidde på skødet. Bonus arbejder med en utrolig intensitet og energi og vil gøre alt for sin handler. Han giver altid 120% i alt han gør. Det kræver at man som fører skal kontrollere hans energi og kanalisere den rigtigt. Bonus er total upåvirket af tid og sted, og er altid fokuseret på opgaven, hvadenten han står på konkurrencebanen eller midt i  gågaden. Hans fokus er altid på opgaven og handleren. Bonus’ styrker i lydighed er løbeøvelser, hvor særligt hans acceleration er speciel. Han er en sprinter og går fra 0-100 på et splitsekund. Bonus ønsker altid at gøre sin handler tilfreds og ønsker ikke at lave fejl. Hvis han bliver korrigeret, så prøver han at løse opgaven på ny med energi og entusiasme. Bonus har løbet en smule agility og er utroligt styrbar og lyttende, samtidig med at han er lynhurtig og har god springteknik.
Bonus er en fantastisk hyrdehund, og er den der altid bliver brugt i det praktiske hverdagsarbejde. Han flytter flokke uden stress og uden låsninger. Han giver aldrig op og taber aldrig hovedet.

Om kombinationen

Jeg forventer milde, sociale og yderst arbejdsomme hvalpe af denne kombination. Hvalpe der uden problemer kan klare sig rigtig godt i forskellige sportsgrene. Jeg forventer at de har stort drive, men er styrbare i træningen og jeg forventer at mentaliteten er i top. Både Eevee og Bonus har sind, der er unikke for racen. Sundheden i begge linjer er i top, og sundhedsstatistikken for både Bonus og Eevee er virkelig god.
Hvalpene vokser op sammen  med min familie, der består af 3 hunde, 3 katte og 2 børn på 5 og 1,5 år. Du kan læse mere om socialisering af mine hvalpe her.

Eevee DK18851/2016
Vægt: 15 kg.
Højde: 48 cm.
HD/AD/OCD: A/B-0-FRI
CEA: Normal
IGS/TNS/NCL/GG/SN/MDR1: FRI

Bonus DK06129/2014
Vægt: 21 kg.
Højde: 52 cm.
HD/AD/OCD: A/0/FRI
CEA: Carrier
IGS/TNS/NCL/GG/SN/MDR1: FRI

Se hvalpenes stamtavle her:

pdf_file (5)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

KAJSALIGANS KOMMANDUSEN X MIND THE DOG LYCAN – spring 2021

More information coming soon! Komma has been mated to Lycan!