Er du hvalpekøber?

Hvis du er interesseret i at købe hvalp, så er det vigtigt at du har tænkt over hvilket liv dig og din hund skal have sammen. Jeg forventer at du ønsker at arbejde med din hvalp i mange år fremover. Det kan være du vil gå lydighed, DcH, løbe agility eller noget helt fjerde. Måske ønsker du at konkurrere, men det er ikke et krav for mig. Du er indstillet på et liv med en aktiv hund og ønsker at din hund er en vigtig del af familien. Det vigtigste for mig, er at du vil elske og passe på din hund hele dens liv. Det er også vigtigt for mig, at du vil samarbejde med mig og have en god dialog fremover. Jo bedre jeg kan følge med i hvalpenes liv, jo mere information har jeg til avlsarbejdet fremover.

Jeg skriver gerne folk op på venteliste til en hvalp. Dog kan jeg aldrig garantere en hvalp, før hvalpene er 3.4 dage gamle. Jeg opkræver ikke depositum for hvalpereservation, da jeg ønsker at folk skal have mulighed for at sige fra uden at de er bundet økonomisk.
Hvalpene fordeles omkring 6-7 ugers alderen. Først her kan man se forskellene på hvalpene, så den rette hvalp kan matches til den rette ejer. Jeg fordeler hvalpene i tæt samarbejde med hvalpekøbernes ønsker og behov.